Ga in uw webbrowser naar uw persoonlijke portaal: http://gebruikersnaam.backdrive.nl (bij gebruikersnaam, vult u uw eigen gebruikersnaam in).
Vul bovenaan uw e-mailadres en wachtwoord in.

Nu bent u ingelogd in uw persoonlijke portaal. Op de eerste pagina (Dashboard) ziet uw een link naar de laatste versie van de Windows en de Apple client software.

Klik op de juiste versie en de laatste versie van de Backdrive client software zal gedownload worden.
Start de installatie van de net gedownloade software.

Tijden de installatie zal gevraagd worden om uw inlognaam en wachtwoord, vul deze in. Ook kunt u direct aangeven welke mappen meegenomen moeten worden in de backup via Backdrive.
Direct na installatie zal de software automatisch beginnen met het uploaden van de door u gekozen mappen en bestanden (mits u een werkende internetverbinding heeft).
U kunt het beste de computer gedurende langere tijd aan laten staan, om de software de tijd te geven om alle bestanden te uploaden. Vooral bij een backup van veel/grote bestanden, kan de eerste backup langere tijd duren.

Wilt u de backup mappen en bestanden na installatie aanpassen? Lees dan in “het gebruik van Backdrive” hoe dit moet.

IOS & Android (voor mobiele telefoons en tablets)

• Ga naar de AppStore (Apple IOS) of de Google Play Store (Android).
  • Zoek naar de app genaamd “Open Access”.
  • Installeer deze app
  • Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen in uw Backdrive account