Kies het pakket wat bij u past en druk op “bestellen”.

In het volgende scherm kiest u “nu bestellen”.

U kunt nu kiezen of u ook uw NAS of Netwerkschijf mee wilt nemen in de backup (dit is een optie)

Onder “benodigde extra informatie" vult u 3 velden in:

1. Het subdomain, dit is uw gebruikersnaam, deze kunt u zelf uitkiezen. Deze wordt gebruikt voor uw persoonlijke portaal, u krijgt dan een url gebruikersnaam.backdrive.nl (bijvoorbeeld jansen.backdrive.nl)
  2. De Backup username, vul daar gewoon uw e-mailadres in
  3. Backup password: kies uw eigen wachtwoord van minimaal 8 tekens. Dit wachtwoord wordt gebruikt om in te loggen op uw Backdrive account

Als u drukt op “aan winkelwagen toevoegen”, komt u in het volgende scherm. Hier ziet u een overzicht van uw bestelling. Als u een promotiecode heeft, vult u die in en drukt u op “validatiecode”, de eventuele promotie zal dan toegepast worden op uw winkelwagen. Druk daarna, of indien u geen promotiecode heeft, op “afrekenen”.

U komt dan op het overzichtsscherm. Hier ziet u wat u aan het bestellen bent en wat de kosten daarvan zijn. Direct daaronder kunt u uw Backdrive account aanmaken. Vult u hier a.u.b. al uw gegevens in en druk op de knop “order afronden”.

Hierna kunt u betalen via onze Payment provider (Pay.nl). U kunt in een volledig beveiligde omgeving betalen met iDeal via uw eigen bank. Dit is een veilige, betrouwbare en snelle betalingsmanier.

Na de betaling met iDeal, komt u terug op de Backdrive site en zult u zien dat uw order afgerond is.

U ontvangt 3 e-mails van ons met daarin de bevestiging van uw bestelling en alle gegevens die u nodig heeft om direct aan de slag te gaan met uw Backdrive account.

Wilt u meer informatie over de installatie van de software en apps?
Kijk dan onder Ondersteuning/Installatie